techcollege_logo_sort_web

Om skolen

TECHCOLLEGE er én af Danmarks største erhvervsskoler med op mod 3.600 elever og kursister. Vores undervisere er engagerede fagfolk med erfaring fra erhvervslivet. Ildsjæle, som brænder for godt håndværk, der skaber synlige resultater.

Vi er 600 medarbejdere, der møder op hver dag for at løse én opgave sammen: at motivere hver enkelt elev til at blive så dygtig som muligt. Nogle bliver Danmarks bedste. Andre kommer meget længere, end de selv havde troet.

Kontakt

Tech College,
Øster Uttrup Vej 1,
9000 Aalborg
Telefon: 72 50 10 00

Uddannelsesleder
Mikkel Raunslund,
telefon 25 26 61 82

Virksomhedskonsulent
Carsten Kristiansen,
telefon 25 26 63 52

TECH COLLEGE

HVAD VIL DU VÆRE GOD TIL?

Grafisk teknikeruddannelsen er for dig med skabertrang! Dig, der gerne vil se dit arbejde blive brugt og beundret af mange. Dig, der er perfektionist og detaljeekspert. For en grafisk tekniker skal have et skarpt øje for selv små forskelle i farver og mål – også når tingene skal gå hurtigt, fordi du pludselig får en stram deadline.

Grafisk teknikeruddannelsen er en relativt ny erhvervsuddannelse, som forener de tidligere uddannelser til bogbinder, serigraf og grafisk trykker. Som grafisk tekniker arbejder du med hele den proces, der ligger i at trykke og printe kommunikationsmaterialer. Dvs. fra at indstille og gøre en fil klar til tryk i et avanceret pc-program (kaldes prepress) over tryk og print til færdiggørelsen (tilskæring, foldning osv.) af produktet.

På et trykkeri kan der være en del larm fra de store maskiner, så du skal kunne holde til støj uden at blive stresset for at trives i denne branche. Jobmulighederne er bedst, hvis du er parat til at flytte efter dem – og selvfølgelig hvis du brænder for dit fag.

Gå til website