Til virksomheder
Som virksomhed kan I især få glæde af kampagnen for de grafiske uddannelser. Her på siden vil der være en række produkter, som I kan bruge aktivt i det opsøgende arbejde for at få elever til netop jeres virksomhed.

KAMPAGNEMATERIALER

Grafisk Uddannelsesvalg har udarbejdet kampagnen ”Har du trang til at skabe?” med det primære formål at skabe større interesse for de grafiske uddannelser blandt de unge. Kampagnen skal medvirke til at både uddannelsesinstitutionerne og virksomhederne kan tiltrække de mest kvalificerede unge til branchen.

Som virksomhed er der flere elementer i kampagnen, som I kan bruge i forbindelse med jeres opsøgende arbejde for at få flere unge til at søge elevplads hos netop jer. Vi har samlet alle relevante kampagnematerialer (logoer, film, bannere etc.) her på siden, som alle virksomhederne kan bruge.

Derudover kan I som virksomhed blive synliggjort i en oversigt over ”praktikvirksomheder i branchen”. Denne oversigt vil give et nemt overblik overfor de unge, og samtidig bliver dette en hurtig indgang til jer som virksomhed for de unge. I kan se en oversigt over uddannelsesinstitutionerne her.

Vi har besluttet at lægge ekstra fokus på de grafiske uddannelser, for at sikre øget kendskab til henholdsvis mediegrafiker- og grafisk teknikeruddannelsen blandt de unge der står overfor et uddannelsesvalg. Kampagnens formål er at bakke op omkring dette igennem forskellige aktiviteter på digitale og sociale medier, hvortil vi blandt andet har udviklet karrierefilm, interviews m.m.

Materialerne må udelukkende bruges i forbindelse med ovenstående formål, og må derfor kun bruges af virksomheder der søger elever inden for branchen.

Materiale
  • Plakater
  • Logoer
  • Grafisk tekniker billeder
  • Mediegrafiker billeder
  • Karrierefilm
  • Interviews med elever
  • Facebook annoncer